Igyekszem mindenben segíteni a szolgáltató kollégák munkáját, hiszen közös célunk a sikeres esküvő.

Igyekszem mindenben segíteni a szolgáltató kollégák munkáját, hiszen közös célunk a sikeres esküvő.

EBBEN LEHETEK A SEGÍTSÉGEDRE

„A siker egy jó döntés eredménye”
Műsorvezetés
Esküvői ceremóniamester
Kommunikációs és PR tanácsadás

Akikkel már bizalmat szavaztunk egymásnak

„A siker egy jó döntés eredménye”

Balázs sokoldalú! Tudja és érzi, hogy mikor mire van szüksége a vendégeknek. Felkészült, mindig egy gondolattal előrébb tart, amelynek révén gördülékenyen és profin fogta össze a mi lagzinkat is. Jól döntöttünk, hogy őt választottuk!

Vivi és Huba

Régóta ismerjük Balázst. Nagyon jó humorú, igazi közösségi ember, aki a lakodalom előkészületeitől a zárásig, mindenben segített nekünk. Közvetlen, udvarias és minden korosztállyal szót ért. Megnyugvást jelentett számunkra, hogy ő volt velünk a nagy napon.

Berni és Zsolti

Nem tudunk elég hálásak lenni neked Balázs! Imádtuk ahogy terelgettél minket. Nagyon sok visszajelzést kaptunk milyen szuper ceremónia mesterünk van! Egyszóval Tökéletesen végezted a munkád, köszönünk mindent. Meg vagyunk elégedve. Ha újból házasodnánk is téged választanánk!

Niki és Szabi

Jobb döntést nem is hozhattunk volna. Már az első találkozásunk alkalmával úgy éreztük, hogy maximálisan rábízhatjuk az esküvők koordinálását Balázsra. A vírus okozta nehézségeken pillanatok alatt átlendített és meg erősítette bennünk azt, hogy a korlátozások ellenére is nagyon szuper napunk lesz, így is lett. Mindenre azonnal kereste a megoldast, és javaslatokat tett, ha arra szükség volt. Fantasztikus háttérmunkát végzett az esküvő előtt, a lagziban pedig mindig akkor volt jelen, amikor szükség volt rá. Balázs rendkívül profi és elhivatott a munkáját illetően. Maximálisan csak ajánlani tudom őt. A vendégeinktől is csupa pozitív visszajelzést kaptunk a munkájával kapcsolatban. Már azon gondolkodunk, hogy milyen alkalomra hívhatnánk el legközelebb. Mindent nagyon köszönünk.

Niki és Robi

Kedves Balázs! Majdnem egy éve, hogy elkezdtük szervezni az esküvőt, és több ceremóniamesterrel is találkoztunk, Te voltál az, aki az első pillanattól megtalálta velünk a hangot. Nagyon hálásak vagyunk minden segítségért, hogy az esküvőn mindig akkor és ott voltál, ahol és amikor kellett. Szerencsére elég problémamentes volt az este, de lehet, hogy csak mi nem tudtunk róla, mert elintézted 🙂 . Bár előzetesen több programot is megbeszéltünk,játékokat, nagyon tetszett, hogy ezt rugalmasan kezeled, hatalmas buli volt,ami nem lett félbeszakítva valami kötött menetrend miatt. Még egyszer köszönünk mindent!

Daniella és Zoli

„De mit is érhet egy esküvő olyan ember nélkül, aki a legváratlanabb helyzetekben is feltalálja magát, mindenre van egy kedves szava, hozzáállásával és szakértelmével már az esküvő szervezésénél a segítségünkre tud lenni és aki olyan hangulatot teremt a lagzin, hogy azóta is emlegetik a vendégek ? Ráadásul olyan orgánummal rendelkezik, amit öröm hallgatni ? Ő nem más mint Balázs Vizin, aki olyan emlékezetes munkát végzett, hogy az egész esküvő alatt stresszmentesen tudtuk élvezni a nagy napot. Kreatív ötleteivel olyan játékokat, illetve átvezetéseket szervezett az esküvőre, hogy megszakításoktól és üres járatoktól mentesen egy fergeteges lagzival zárhattuk a napot. Ha egy laza, kreatív, kedves, vidám és maximalista embert keresel az esküvődre, aki már az esküvő szervezésénél nagy részt vállal, ő a te embered. Nélküle nem lett volna ennyire felejthetetlen a napunk.”

Csoór-Tóth Anita – Csoór Arvid

Balázsra már az esküvő szervezés legelején rátaláltunk és szinte azonnal bizalmat szavaztunk neki. Nyugalommal töltött el a gondolat, hogy a nagy napon ő fog mindent a kezében tartani és gondoskodni fog a menetrend betartásáról. Ez így is történt, mégpedig úgy, hogy közben szórakoztató volt és teljes mértékben ráérzett arra, hogy mire van szükségünk. Amit vártunk tőle, megkaptuk: profizmust és hogy bármikor lehetett rá számítani. Nagyon örülünk, hogy Balázst valasztottuk ceremóniamesternek, jobb nem is lehetett volna! Köszönjük!

Csábráki Eszter-Keszler Tamás

Balázs már az első beszélgetés során profinak tűnt és később sem okozott csalódást. Kérhettünk tőle tanácsot és rendkívül rugalmas volt azzal kapcsolatban, hogy mi mit szeretnénk az esküvőnkön. A nagy napon minden pontosan úgy zajlott, ahogy megbeszéltük, szuperül koordinálta a násznépet és az eseményeket, jelenléte sosem volt tolakodó vagy túlzott, mindig tudta mikor és hova jöhet egy jóízű vicc. Ha egy laza és profi CM-et kerestek, akkor Balázs tökéletes választás számotokra! Köszönjük Balázs a munkádat és mindennemű bátorítást az elmúlt időszakban! Üdvözlettel, Zsuzsi és Bálint

Vécsy-Majoros Zsuzsanna

Balázs hatalmas segítségünkre volt az esküvőnk szervezésében, a legfontosabb, hogy egy rugalmas, mégis tűpontos menetrendet raktunk össze együtt, ami nélküle lehetetlen lett volna. Sok-sok dolog közül mégis az intelligens és a végletekig megnyugtató habitusát emelném ki, amire azon a napon mindennél jobban szükségünk volt. Ha valahol, akkor a mi nagy napunkon tökéletesen működött a #szervezetlazasag. Amennyiben időt és energiát szeretnétek spórolni, maximálisan ajánlom Balázst! Az már csak a hab a tortán, hogy a vendégek közül többen kiemelték a belőle áradó kellemes energiát. Hajrá Balázs, köszönjük!

Vaskó-Szloboda Katalin & Vaskó Viktor

Túlzás nélkül állítjuk, hogy Balázs a nagybetűs, tökéletes ceremóniamester! Ajánlás útján találkoztunk. Már az első meeting után úgy éreztük, mintha már régóta ismernénk egymást. Közvetlen, jó humorú, emellett egy percig sem erőltetett vagy tolakodó stílusa a kezdetektől megnyert minket. A nagy napunkat is maximális profizmussal koordinálta, inkább éreztük közben jó barátunknak, mint felkért ceremóniamesternek. Minden váratlan problémát feltűnésmentesen, profin és rugalmasan kezelt. A lakodalom során is több vendégünk fejezte ki számunkra, mennyire szimpatikus és profi Balázs. Emellett másnap több házasulandó barátunk kérte el tőlünk Balázs elérhetőségét, így reméljük, hogy még találkozni fogunk az idén. Szívből köszönünk mindent!

Julcsi & Kristóf

Balázst az élet kétszer is az utamba hozta. Először akkor, amikor ő keresett eljegyzési gyűrűt, másodszor, amikor én kerestem ceremóniamestert. Mindkettő véletlenül történt, és mégis okkal, ugyanis egy nagyon kedves, precíz, szakszerű és rugalmas embert ismertem meg benne. Már az első beszélgetésünkön tudtam, hogy ő az a szakember, akit keresek és akinek a kezében szeretném tudni életem egyik legfontosabb napját. Sajnos a jelen helyzet miatt a családom nem lehetett volna jelen az esküvőnkön, ezért másodszor is lemondtuk a lakodalmat, de annak ellenére, hogy nem tudtam egy másik időpontot adni a szolgáltatóknak, Balázs volt az egyetlen, aki ezt megértette, elfogadta és mint ember állt hozzá ehhez a helyzethez. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon fontos dolog minden szakmában és csak így lehet hosszú távon a legjobb maradni. Ajánlom mindenkinek, aki egy laza, de magabiztos és tapasztalt szakembert keres. Köszönök mindent!

Laczkó Alina

Mielőtt megkerestem volna Balázst, végigolvastam az összes ajánlását az oldalain, melyet így az esküvőnk után csak alátámasztani tudok. Egy dolgot mégis nagyon fontosnak tartok külön kiemelni, amit már az első beszélgetésben látni lehetett. Balázs azon kevés ceremóniamesterek közé tartozik, akik valódi tudással és szakértelemmel rendelkeznek. Felmérte előre a személyiségünket, az életünk apró és vicces helyzeteit, amit alkalomadtán ügyesen és csattanósan fűzött bele az esküvőnk pillanataiba. „Véletlennek” tűnt, és a szlogenjéhez méltóan „ lazának”, de valójában tudtuk, hogy felkészülés és talpraesettség volt mögötte. Annyi teendőnk volt az esküvőnk napján, hogy nem jutott időnk előtte egyeztetni, épp csak bemutatkoztunk személyesen, mégis a korábban megbeszéltek szerint tökéletesen levezényelte az estét. A váratlan helyzetekben döntött helyettünk és koordináltad az eseményeket, így mi csak élveztük a „ nagy napot”. 😊 Minden más, az intelligens humora, a frappáns és gyors válaszai, a kedvessége, az orgánuma, a stílusa, a határozottsága csak hab a tortán. A magam, Gergő és az egész násznép nevében köszönjük a munkád és sok sikert kívánunk!

Kata és Gergő

Balázs nagyon szimpatikus volt már az első beszélgetésünk alkalmával, azonnal tudtuk, hogy teljesen biztonságban lesz a kezében a lagzink lebonyolítása. A szerződéskötést követően is látszott, hogy professzionális és érdeklődő, kaptunk egy kérdőívet amin mi magunk is jól szórakoztunk, és segített egymásra figyelnünk az esküvőszervezés teendői közepette. Sajnos a lagzit végül le kellett mondanunk, de Balázs nagyon megértően és rugalmasan kezelte a helyzetet, annak ellenére, hogy ez most a szolgáltatóknak is nehéz időszak. Az alapján amit megismertünk belőle, mindenképpen csak ajánlani tudjuk, és ha egyszer bepótoljuk a lagzinkat biztosan őt fogjuk keresni.

Lajkó Cecília

Balázs szervezettsége és udvariassága figyelemreméltó és látszik rajta, hogy szereti a munkáját. Nem magától értetődő, hogy az esküvő kikapcsolódás a házaspároknak, de Balázs segítségével a miénk felülmúlta a várakozásokat! Észrevétlenül és biztos kézzel terelgette az eseményeket, biztonságot adott a jelenléte, egybefogta a szolgáltatókat és ráérzett a násznép igényeire. Köszönjük szépen ezt a napot!

Uhlár Eszter & Szőnyi Balázs

Szívem szerint minden pillanatát megosztanám az esküvőnknek, de természetesen nem traktálok senkit a saját örömünkkel. Viszont! … A lelkem azt diktálja, hogy nyilvánosan is köszönetet nyilvánítsak mindenkinek, aki osztozott az örömünkben előtte és aznap, valamint megtisztelt minket a jelenlétével. Külön köszönet Vizin Balázs ceremóniamesternek! Nagyszerű volt! Bátran ajánlom!

Kummer-Gál Kata

Már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy Balázs egy igazi profi. Nagyon sok jó ötletet javasolt nekünk az esküvőnkkel kapcsolatban, amire mi nem is gondoltunk. Figyelmessége, rugalmassága, profizmusa és humora, végigkísérte a szervezési és lebonyolítási folyamatot. A nagy napunkon is odatette magát, az esküvő másnapján a vendégeink is dicsérték Balázs munkáját.

Nyugodt szívvel ajánljuk Balázst más pároknak is!

Hálás köszönet mindenért!

Szeretettel: Era és Jancsi

Czinkon-Nánási Erika & Czinkon János

Mikor olvastuk, hallottuk a #szervezettlazasag szlogent, kíváncsian és némi kétkedéssel vártuk a megvalósítást, azonban az esküvőnk napján tényleg megtapasztaltuk a szervezett lazaságot. Balázs mindig nyitott volt a személyes és az online egyeztetésekre, melyeket nagyon hasznosnak találtunk a szervezés ideje alatt. Kérdéseinkre rövid időn belül, nagy részletességgel válaszolt, legyen szó akár telefonos vagy video-chates beszélgetésről, akár levelezésről. Az egyeztetés, a készülődés és a nagy nap folyamán is türelmesen, időben tájékoztatott, kérdezett, segített, pont akkor, amikor kellett. Végig azt éreztük, hogy Ő volt a mi jobb kezünk, a lábaink, de gyakorta a fejünk is. A programokat szépen, érthetően, nyugodtan vezényelte, pontosan akkora mennyiségű humorral fűszerezve, amekkorának szükségét éreztük. A többi szolgáltatóval, a gyerekekkel és az idősekkel is hamar megtalálta a közös hangot. Közvetlensége, felkészültsége és rugalmassága miatt nemcsak a násznép, hanem mi is tudtuk élvezni a nagy napunkat, a #szervezettlazasag-ot. Ha újra ceremóniamestert választanánk az esküvőnkre, ugyanúgy Balázst választanánk.

Szabó-Gyarmati Enikő & Szabó Péter

Kedves Balázs!

Csodálatos nap volt számunka az esküvőnk napja, ami nélküled nem érte volna el ezt a magas színvonalat. Határozott voltál, tisztelettel fordultál mindenkihez, számíthattunk Rád minden téren. Hű voltál a mottódhoz: szervezetten ment előre a segítségeddel megtervezett menetrend, mindez kedves, barátságos körülmények között, egyszóval lazán. 🙂 Sok sikert kívánunk Neked a munkádban, mivel a maximumra törekedsz, bátran ajánlunk minden leendő házasulandó párnak!

Gergely-Fazekas Dzsenifer, Gergely Donát

Köszönjük, Balázs! Szuper voltál!

Niki és Attila

Kedves Balázs! Hálásan köszönjük neked a sok segítséget!

Viki és Máté

Nagyon hálásak vagyunk neked Balázs, szívből köszönjük a sok munkát és segítséget, amivel hozzájárultál az esküvőnk sikeréhez!

Kitti és Bence

Balázs igazi profi, tökéletesen kézben tartja a dolgokat. Nekünk az esküvő napján már semmi dolgunk nem volt, minden olyan simán ment. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, nem csak a vendégektől, de a többi szolgáltatótól is, hogy milyen jól felkészült. Mindezt úgy, hogy mellette kifejezetten könnyed, vicces, humoros de egyáltalán nem elcsépelt, nem tolakodó. Friss lendületet visz az esküvők hangulatába, mindenkinek teljes szívvel tudom ajánlani aki egy modern és szórakoztató lagzit szeretne. Tökéletes választás volt, rögtön megtaláltuk a közös hangot, nála jobb “műsorvezetője” nem is lehetett volna az esténknek. 🙂

Aranyi Krisztina & Sik Máté

Balázs nagyon segítőkész volt a szervezésnél, az esküvőnket pedig profin levezényelte. Gyorsan reagált a változásokra és úgy alakította a programokat, hogy ne üljön le a hangulat egy percre sem. Örülünk, hogy Őt választottuk, jobbat keresve sem találtunk volna! És persze nagyon köszönjük a bevonulás ötletét, azóta is emlegetik a vendégek, hogy ilyen menő dolgot még nem láttak esküvőn!

Gulyás-Kupi Adrienn & Gulyás Márton

Balázs az első perctől kezdve segített nekünk a nagy napunk lebonyolításában, és természetesen aznap is számíthattunk rá. Így pár nappal az esküvő után a legjobb ajánlás amit mondhatok, hogy a vendégek részéről rengeteg jó visszajelzést kaptunk Balázs profizmusáról. Amit külön kiemeltek, hogy csak akkor szólalt fel amikor szükséges volt, és az egyedi megoldások, mint a bevonulás, a táncverseny nagyon emlékezetessé tette az estét. Válasszátok ti is a szervezett lazaságot ha egy életre szóló élményben szeretnétek részesülni!

Kinga & Ricsi

Balázs egy igazi profi! Mi is ajánlás útján választottuk őt, és a lehető legjobb döntést hoztuk! Felkészült, határozott, intelligens, észrevétlenül irányítja az eseményeket. Akkor és ott szólal meg, amikor és ahol szükség van rá. A legapróbb részletekig mindenre odafigyel és egyszerűen nem létezik számára megoldhatatlan helyzet, legyen szó akár a megérkező vihar előtti szervezkedésről, akár egy leszakadt zakógomb visszavarrásáról. Nem csak mi vagyunk hálásak neki, de a vendégeink is egytől-egyig kiemelték, hogy ceremóniamesterként elvitathatatlan szerepe volt rendezvényünk színvonalas lebonyolításában! Még egyszer köszönünk mindent és szívből ajánljuk Balázst minden esküvőt tervező párnak!

Volfart Tímea & Széplaki Balázs

Kedves Balázs! Fergeteges buli, felejthetetlen élmény, örök emlék marad az esküvőnk – amiben neked is hatalmas részed volt! Örülünk, hogy megismerhettünk, köszönjük, hogy precízen és tökéletesen levezényelted a nagy napunkat. Többen is megjegyezték a vendégeink közül, hogy nem voltak még ilyen jó esküvőn, nagyon jól meg volt szervezve minden. Valamennyien remekül érezték magukat! Ha tehetnénk, akkor minden nap rendeznénk egy olyan szenzációs bulit, mint amilyen az esküvőnkön volt! Köszönjük!

Mariann & Dávid

Nagyon köszönjük a munkádat, a visszajelzések egytől-egyig nagyon jók a lagzinkról, hála a profizmusodnak! Sokan azt mondták, hogy ilyen jó hangulatú és jól szervezett lakodalomban még nem voltak. A nagy napunkon jelenléted olyan biztonsàgot nyújtott számunkra, hogy önfeledten tudtuk élvezni minden percét. Pontosan tudtad mikor mire van szükség az est folyamán, így sem a meghitt, sem a buli pillanatai nem voltak megszakítva. Köszönjük!

Adri és Balázs

Még mindig nem ocsúdtunk fel a hétvégi „buli” mámorából! Esküvőnk tervezésének kezdetén nagy kérdés volt, hogy kit válasszunk a nagy napra, aki levezeti az egészet. Nem kellett sokáig gondolkodnunk, édesapám, Geri határozottan téged javasolt. Már az első találkozás után úgy éreztük, hogy a te kezeidben biztonságban leszünk. Ez így is valósult meg. A visszajelzések alapján szuper hangulatot teremtettél, lazán, de szervezetten koordináltad az esküvőnket és az azt követő mulatságot, és színes, ötletes programokat csempésztél az esténkbe. Hálásan köszönjük Neked, hogy ilyen jól sikerült a napunk! Találkozunk a 25. évfordulón! 😀

Adél&Ákos&Ákoska

A #szervezettlazasag a mi nagy napunkon minden szinten megmutatkozott. Balázs aprólékos, precíz munkája közben sem veszett el a részletekben, és végtelenül rugalmasan állt minden kérésünkhöz. Nagyon könnyű volt vele együtt dolgozni, hiszen már az első beszélgetés során megmutatkozott tisztelettudó, megnyerő, és határozott személyisége. Egyetlen beszélgetés során olyan bizalmat alakított ki bennünk, hogy ott helyben eldöntöttük: Balázs lesz a ceremóniamesterünk. Sajnos nem minden jött össze úgy, ahogy azt terveztük, de Balázs a legfeszültebb pillanatokban is higgadt és laza maradt. Igyekezett mindent úgy intézni, hogy mi a kialakult stresszhelyzetekből lehetőleg semmit se érzékeljünk. Sajnos a sötétedés utáni ceremóniánkat elmosta az eső, de Balázs egészen addig harcolt azért, hogy ez az álmunk teljesüljön, amíg a körülmények azt teljesen el nem lehetetlenítették. Ahogy ezt a helyzetet kezelte, azzal tanúbizonyságot adott készségességérről, lazaságáról, tisztánlátásáról és határozottságáról. Folytathatnánk ezer példával, de a hozzánk hasonló párok számára azt gondoljuk ez a legfontosabb: az esküvő szervezésének hónapjai és maga a nagy nap során is sok döntésünket kérdőjeleztük meg, de Balázsban egy pillanatra sem ingott meg a bizalmunk. Nála alkalmasabb, jobb ceremóniamestert keresve sem találtunk volna.

Rita & Bence

Nagyon régóta ismerjük a Balázst, így könnyen ment a közös tervezgetése a nagy napunknak, hiszen a bizalom egyből megvolt, tudtuk jó kezekben vagyunk. Rendkívül felkészült, sok jó ötlettel, határozott, szinte észrevétlenül irányította az eseményeket, nem volt sok, pontosan akkor szólalt meg, amikor kellett, kézben tartott mindent. Az esküvő minden apró részletét átbeszéltük, a többi szolgáltatóval nagyon jól együttműködött, ezért nekünk semmi miatt nem kellett aggódni, csak ki kellett élveznünk minden egyes pillanatát a csoda napunknak. Amiért különösen hálásak vagyunk neki, hogy teljesítette régi nagy vágyunkat is. Elintézte, hogy a kedvenc énekesünk, Caramel csodálatos koncertjével még tökéletesebbé tegye az esténket, aminek azóta is hatása alatt vagyunk. Nagyon szépen köszönünk mindent Balázs! Bátran ajánlunk minden leendő házasulandó párnak!

Timi & Csabi

Kedves pár! Tudjuk, hogy a helyszín, a zene és a fényképész mellett a legfontosabb eleme a lakodalomnak egy jó ceremóniamester. Mi azt gondoljuk, hogyha Vizin Balázst választod, akkor jól választottál. Pontos, megbízható, vicces, jó szervező, alapos. Láthatóan sokat fektet abba, hogy a lehető legalaposabban felkészüljön a legszebb napotokra! Remek döntés volt Őt választanunk!

Bianka és Imi

Kedves Balázs! Nagyon köszönjük, hogy tökéletessé tetted a nagy napunkat. Ilyen profi ceremóniamesterrel még nem találkoztunk, és hálásak vagyunk, hogy annak idején Téged ajánlottak. Nyilván minden esküvőn vannak kisebb bakik, csúszások, de nálunk még ezeket sem lehetett észrevenni, mert hihetetlenül gyorsan reagáltál mindenre. Köszönjük, hogy program ötleteket adtál, hogy jobb hangulatú legyen az esküvő. Minden házasulandónak üzenjük, hogy Téged válasszanak! Köszönünk mindent. Köszönjük, hogy elvállaltad a ceremónia mesterséget. Őszintén nagyon hálásak vagyunk Neked!

Andi & Csabi

Kedves pár! Tudjuk, hogy a helyszín, a zene és a fényképész mellett a legfontosabb eleme a lakodalomnak egy jó ceremóniamester. Mi azt gondoljuk, hogyha Vizin Balázst választod, akkor jól választottál. Pontos, megbízható, vicces, jó szervező, alapos. Láthatóan sokat fektet abba, hogy a lehető legalaposabban felkészüljön a legszebb napotokra! Remek döntés volt Őt választanunk!

Betti & Szabi

Balázs már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt, hamar ráhangolódott a mi rezgéseinkre, egyből úgy éreztük, hogy jó kezekben leszünk. A „szervezett lazaság” nagyon is illett a mi elképzeléseinkhez, ugyanis egy laza, kötetlen bulit terveztünk, melynek megvoltak a fix pontjai, de a köztes programokat rugalmasan kezeltük. Balázs a szertartás előtt és után határozottan, de figyelmesen és kedvesen terelte a vendégeket. Később folyamatosan figyelte a buli hangulatát, és mindig tudta, hogy mire van szükség: ha épp mindenki belelendült a szórakozásba, akkor hagyta hadd menjenek a dolgok a maguk útján, ha azt látta, hogy kicsit mozgatni kell a társaságot, akkor bedobott egy játékot, és külön tetszett, hogy ezek a játékok is a buli tematikájához lettek igazítva, pl. a klasszikus táncpárbaj helyett nálunk a medencében szinkronúszás párbaj volt. Mi is nagyon jól el tudtuk magunkat engedni, hiszen tudtuk, hogy Balázs mindent kézben tart, nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy jól érezzük magunkat. Szívből ajánljuk Balázst minden jegyespárnak!

Gabó & Lujó

Kedves leendő Feleségek és Férjek! Mindenkinek kell egy Balázs! Ha Ti is az a bizonytalan pár vagytok, akik nem tudják, hogy kell-e nekik CM, akkor üzenem nektek, hogy KELL! Az én édesanyám Balázs érkezése előtt megtapasztalta, hogy milyen lett volna ceremóniamester nélkül, ha mindenkit nekünk kellett volna terelgetni, és áldja az eget, hogy volt Balázs!  Ha szervezés közben elakadtok, Balázs tényleg segít! A fejetekben megálmodott nagynapi tervet pedig félszavakból felépíti, mint egy gondolatolvasó, majd pontosan, precízen levezényli. Egyszóval, profi! Köszönjük!

Bea és Edvárd

Rendkívül hálásak vagyunk neked, Balázs! Pont olyan volt az esküvőnk, amilyennek megálmodtuk! Laza, kötöttségektől mentes, jó hangulatú, vidám. Hihetetlen, hogy mennyire jól mozgattad a pici esküvőnk szálait, elemeit és vendégeit, mindezt úgy, hogy minden részlet tökéletesen rólunk szólt. A vendégeink is az egész este folyamán dicsértek Téged, a kellemes megjelenésed, a kifinomult jellemed és leginkább a hangod miatt, hiszen nagyon megnyugtató. Ha bármi váratlan esemény felmerült volna, azt is megoldod, de annyira jól szervezett volt minden, hogy esélye sem lett volna kialakulni ilyesminek. Nagyon köszönjük a munkád, azt a majdnem 1 évet, amíg megszerveztük az esküvőt. Ha újra ceremóniamestert keresnénk, csak és kizárólag Téged választanánk!

Alexa & Krisztián

Balázzsal való közös munka könnyed, laza és jó hangulatú volt, mind az előkészületeknél és az esküvő napján is. Precíz, szervezett és összeszedett volt a nagy nap során, de rugalmas is, hogy ha valamiben menet közben kellett változtatni. Ami különösen pozitív, hogy a megszólalásai során mindig figyelt arra, hogy mi legyünk a középpontban és ne terelődjön túlságosan rá a hangsúly. Mi és a násznép is nagyon meg volt elégedve Balázs munkájával. Ha újra szerveznénk az esküvőnket, akkor is őt választanánk, nyugodt szívvel ajánljuk nektek is

Orsi & Robi

Kedvezmények 2023-ra!

Tovább az árakhoz
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google